Kablar & adaptrar

Här finner du vårat utbud av Macbook pro laddare! Allt från MagSafe (L-kontakt) till MagSafe 2 (T-kontakt). Laddare till de nyaste och äldsta modellerna till MacBook Pro och Air av högsta kvalité!

Våra laddare passar MacBook från 2007 till MacBook Air/Pro till 2020 - inkl. Retina kompabilitet.

När Apple lanserade sin macbook i 2007 så kom de även med sin MagSafe lösning. En magnetisk kontakt som fäster laddaren i datorn till skillnad från traditionella plugg-typer man tryckte in. Det var revolutionerande eftersom om man snubblade, drog eller liknande i sladden av misstag så åkte inte ens Macbook i golvet, utan laddaren lossnade från datorn! Problemet med att höljet på Macbook var i plast var tvunget att lösas och 2010 introducerade Apple sin nya Macbook i aluminium vilket fick namnet Unibody - där höljet bestod av två helgjutna stycken aluminium. Där försvann alla problem de någonsin hade haft med spruckna höljen.

I samband med lanseringen av nya höljet kom även en omformad magsafe laddare som liknade en L-kontakt. Detta var inte så populärt eftersom Magsafe-kontakten inte lossnade i vissa vinklar.

Så 2012/2013 när Apple släppte sina nya MacBook fick även marknaden tillbaks sin T-kontakt som hade varit på MacBook 2007-2009, vilken fick namnet MagSafe 2.
Nu hade Apple Macbook inte bara helgjutet hölje av aluminium utan även en mycket säker MagSafe laddare.

Om du har en Macbook från 2007 till tidig 2012 så ska du välja Macbook Magsafe 60W L-kontakt nedan vilken är den populäraste laddaren vi säljer eftersom den passar till så många modeller.

Vi har även MagSafe 2 i 45W, 60W och 85W modell som passar Macbook Pro sent 2012 till 2020. Tänk på om du har en Macbook Air så väljer du 45W modellen.