Laddare till MacBook Pro 85W M2 (T-kontakt) + AC-plugg


499 kr 299 kr
SKU:91-1107

2 års garanti

pcs
  •   Trygg e-handel sedan 2015
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Sold Out
Produkten nyligen slutsåld, datum för tillbaks i lager saknas.


Äkta CE-certifiering

Till skillnad från konkurrenterna är våra ersättningsladdare är CE-märkta och testade i Sverige i enlighet med EU:lågspänningsdirektiv 2014/35/EU vilket innebär att våra macbook laddare är 100% säkra att använda.

Snabbfakta Passar samtliga modeller Macbook pro 2012 till och med 2015. En perfekt högkvalitativ ersättningsladdare till din Macbook Pro med Magsafe-kontakt. All elektronik slits ut, och det gäller även den laddare som följde med din Macbook Pro, men ibland är det skönt att ha flera laddare i hemmet, på resan eller varför inte en på kontoret och en hemma? Många väljer därför att köpa en ersättningsladdare. Läs beskrivningen nedan för mer information om laddaren och dess funktioner.

Magsafe 2 MagSafe 2 är själva benämningen på kontakten på macbook-laddaren, och kontakten har en magnet inbyggt vilket gör att den fäster med magnetism istället för traditionella laddare där man använder en plugg. Apple innehar patent MagSafe och MagSafe 2 sedan 2007. Vilket innebär att man inte finner en lika genial lösning på någon annan dator än just MacBook.


Vad är MagSafe 2 egentligen? MagSafe 2 är efterföljaren till MagSafe 1 och är egentligen två ord - Mag och Safe, vilket helt enkelt betyder Magnetic Safety, eller Magnetisk Säkerhet. Ordet och funktionen(MagSafe 2) lanserades av Apple i januari 2012 där de även bytte till den bredare platta kontakten(se bild). Bytet från MagSafe 1 berodde till stor del på att det var mer fördelaktigare vinkel I själva säkerhetsfunktionen(se nedan) än att ha en smalare kontakt.

Funktionen Eftersom den fäster med en magnet så är den också enkelt att dra ut, eller koppla ur från de flesta vinklar. Det är lätt hänt att man går iväg med datorn, eller snubblar på sladden när laddaren sitter i din macbook. Det fina med MagSafe 2 är då att kabeln lossnar enkelt från din macbook utan att varken laddaren eller datorn tar skada.

Hur vet jag om den passar?
Klicka på äpplet uppe i vänster-hörnet och välj "Om den datorn". En ruta kommer upp där du ska kunna utläsa vilket operativsystem, version och vilken modell din dator har. Exempelvis kan det stå: MacBook Pro (Retina, 15-inch, Sent 2013)

Se nedan tabell om din denna macbookladdare passar:

MacBook Pro (Retina, 15 tum, mitten 2015
MacBook Pro (Retina-skärm, 15 tum, mitten 2014)
MacBook Pro (Retina-skärm, 15 tum, sent 2013)
MacBook Pro (Retina-skärm, 15 tum, tidigt 2013)
MacBook Pro (Retina-skärm, mitten 2012)

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Ge oss ditt omdöme

You must be logged in to rate this product

Similar Products