Laddare till MacBook Air 45W (L-kontakt) + AC-plugg

$40.88
SKU:91-1110

2 års garanti

pcs
  •   Trygg e-handel sedan 2015
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Sold Out


En perfekt högkvalitativ ersättningsladdare till din Macbook Air med Magsafe kontakt. All elektronik slits ut, och det gäller även den laddare som följde med din Macbook Air, men ibland är det skönt att ha flera laddare i hemmet, på resan eller varför inte en på kontoret och en hemma? Många väljer därför att köpa en ersättningsladdare.
Läs beskrivningen nedan för mer information om laddaren och dess funktioner.

Magsafe
MagSafe är själva benämningen på kontakten på macbook-laddaren, och kontakten har en magnet inbyggt vilket gör att den fäster med magnetism istället för traditionella laddare där man använder en plugg.
Apple innehar patent på den funktionen sedan 2007. Vilket innebär att man inte finner en lika genial lösning på någon annan dator än just Macbook!

Vad är MagSafe egentligen?
MagSafe är egentligen två ord, ordet och funktionen lanserades av Apple i januari 2010. Mag och Safe, vilket helt enkelt betyder Magnetic Safety, eller Magnetisk Säkerhet.

Funktionen
Eftersom den fäster med en magnet så är den också enkelt att dra ut, eller koppla ur från de flesta vinklar. Det är lätt hänt att man går iväg med datorn, eller snubblar på sladden när laddaren sitter i din macbook. Det fina med MagSafe är då att kabeln lossnar enkelt från din macbook utan att varken laddaren eller datorn tar skada.

Denna laddaren ersätter samtliga macbook-laddare på följande Macbooks: MacBook Air 2007-2012(Mitten 2012)

Observera att den inte fungerar med Macbook med Retina-display. Du kan enkelt se om just din Macbook har en Retina-display genom att göra följande:

Hur vet jag om den passar?
Klicka på  uppe i vänster-hörnet och välj "Om den datorn". En ruta kommer upp där du ska kunna utläsa vilket operativsystem, version och vilken modell din dator har. Exempelvis kan det stå: MacBook Air (Retina, 15-inch, Sent 2013) Om du inte ser ordet "Retina" och årsmodellen är enligt ovan så passar laddaren din dator.

Passar bland annat: MacBook Air (13 tum, mitten 2011) MacBook Air (11 tum, mitten 2011) MacBook Air (13 tum, sent 2010) MacBook Air (11 tum, sent 2010)

Mer ingående specifikationer:

- Magsafe nätadapter, L-kontakt

- Sladdlängd: 1,5 m - Spänning: 16.5 Volt

- Ström: 3.65A

- Kapacitet: 45W

- Överladdningsskydd

- Kortslutningsskydd

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Ge oss ditt omdöme

You must be logged in to rate this product

Similar Products